Voit testata palveluitamme maksutta ensimmäisen kahden viikon ajan. Löydät tutustumisjakson kortin verkkokaupastamme.

Uusi kausi alkaa, tervetuloa mukaan!

Ohjatun liikunnan kausi alkaa maanantaina 2.9.2024 ja Kalenterit on nyt julkaistu! Olemme laajentaneet tarjontaamme saamamme asiakaspalautteen perusteella.

Tarjoamme viikoittaisia ryhmäliikuntatunteja, avoimia palloiluvuoroja sekä kuntosalipalveluita. Porin kampukselta löydät myös oman kuntosalin. Raumalla on mahdollisuus lunastaa Kuntosumpun kortti superedulliseen hintaan.

Syksyn uusi juttuja

Jonotus - olemme ottaneet käyttöön tunneille jonotuksen. Mikäli tunti on jo täynnä, ilmoittaudu jonoon. Jonotuspainike löytyy samasta paikasta kuin ilmoittautuminen sekä peruutus. Kun tunnille/vuorolle aukeaa paikka, järjestelmä ilmoittaa ensimmäisen jonossa olijan automaattisesti mukaan tunnille. Jonotuksen kautta saadusta paikasta saat ilmoituksen sähköpostiin. Muistathan peruuttaa myös jonotuspaikan, mikäli et haluakaan osallistua.

Porin Kalenterista löydät uusia ryhmälikuntatunteja kuten BodyBalance, DanceFit, Legs, Tums and Bums ja BodyCombat.

Rauman Kalenterista löytyy nyt sählyvuoro isolla kentällä Kanali Kampukselta sekä ryhmäliikuntaa sekä maanantaisin että torstaisin.

Porin kuntosalipalveluita on laajennettu. MoWe Cardilla voit lunastaa kuntosalikortin Porihallille, jolla pääset treenaamaan rajatuin aukioloajoin arkisin sekä rajattomasta viikonloppuisin.


Tästä löydät sekä Porin että Rauman Kalenterit. Klikkaa kuvaa suurentaaksesi.


Lunasta käyttöoikeus verkkokaupasta ja lähde mukaan!

Verkkokaupastamme löydät monipuoliset korttivaihtoehdot eli MoWe Cardit. MoWe Card on käyttöoikeutesi palveluihin.

Lataa mobiilisovelluksemme, kirjaudu sisään ja lunasta itsellesi sopivin kortti. Oikeudet aktivoituvat heti.

Pääset verkkokauppaan myös alla olevasta painikkeesta.