Unelmien liikuntapäivä pe 10.5.2019

Tule viettämään Liikkuva Tauko ja ole osa CampusMoWen, opiskelijakunta SAMMAKKOn ja liikuntatuutoreiden järjestämää Unelmien liikuntapäivää SAMK Porin kampuksella. Tapahtuma on tarkoitettu sekä opiskelijoille että henkilökunnalle.

Päivästarttaa Lounasdiscolla SAMMAKKOn toimistolla klo 11.30

Klo 12.20 taukojumppa matkakeskuksen edessä (sateen sattuessa siirrymme Atrium-aulaan)

Klo 12.30 - 15 Agora-salissa mahdollisuus kokeilla Pop Up –meiningillä sulkapalloa, sählyä, joogaa, kahvakuulailua, kuntonyrkkeilyä, rentoutumista sekä montaa muuta lajia. Voit tulla vaikka rullailemaan jumiutuneita lihaksia pilatesrullalla. Ohjaajat koko päivän paikalla!

klo 14.15 päivän toinen taukojumppa matkakeskuksella​​​​​​​


Tee opiskelu- tai työpäivästäsi parempi ja tule viettämään Liikkuva tauko!

Voit osallistua kaikkiin tai vaikka vain yhteen toimintoon päivän aikana. Voit piipahtaa kokeilemassa tai tsempata mukana koko tapahtuman ajan 12-15. Aiempaa kokemusta ei tarvita, unelmien liikuntapäivänä on tarkoitus nauttia uusista kokemuksista!

Ennakkoilmoittautumista ei tarvita, tulet silloin kun sinulle sopii, siksi aikaa kun sinulle sopii.

Tapahtuma on tarkoitettu sekä opiskelijoille että henkilökunnalle! (Osallistuminen ei vaadi MoWe Cardia).

Mikä on Unelmien Liikuntapäivä?

Olympiakomitean koordinoima Unelmien liikuntapäivä 10.5. on osa kansainvälistä WHO:n Move for Health -päivää. Unelmien liikuntapäivä toteutetaan vuosittain. Tavoitteena on innostaa niin organisaatiot kuin yksittäiset ihmiset miettimään liikkumisen unelmiaan ja kokeilemaan eri tapoja liikkua sekä järjestämään kevyellä tavalla liikkumisen tempauksia yhdessä päiväkodeissa, kouluissa, työpaikoilla, perheen kera tai esimerkiksi harrastusten piirissä. Tapahtuman taustalla on suomalaiset terveys-, liikunta- ja urheiluorganisaatiot.


Vastaa ja voit osallistua syksyn MoWe Cardin arvontaan.

Miten CampusMoWen tarjonta vastaisi parhaiten tarpeisiisi? Kerro meille, mitkä hyvinvoinnin ja liikunnan aihealueet kiinnostavat sinua ja mitä toiveita tai ideoita sinulle olisi CampusMoWelle. Vastaa lyhyeen kyselyyn Unelmien liikuntapäivän eli 10.5.2019 aikana. Paina lopuksi Lähetä -painiketta. Mikäli kyselyä ei näy, lataa sivu uudelleen.

​​​​​​​Jos haluat osallistua arvontaan, jätäthän yhteystietosi alle. Voittajaan olemme yhteydessä henkilökohtaisesti.

Lue lisää