RAUMA: Uusi Kalenteri alkaa 13.1.

Kevään uutuuksina mm. jooga ja kahvakuula! Lunasta MoWe Card edulliseen hintaan ja löydä oma lajisi!

Uusi Kalenteri, uudet lajit!

Paljon toivottu Jooga löytyy Kalenterista torstaisin 23.1. alkaen! Jooga -tunneille osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta joogasta. Joogamatot sekä blokit ovat käytettävissä CampusMoWen puolesta.

Kahvakuulailemaan pääset keskiviikkoisin! Kahvakuula kehittää koko kehon lihaskuntoa sekä liikehallintaa. Tunnilla keskitytään perusliikkeisiin ja tunti sopii aloittelijoille sekä jo enemmän lajia harrastaneille.

MoWe Pump rantautuu nyt myös Raumalle! Pump on helppo, mutta tehokas koko kehoa vahvistava lihaskuntoharjoitus tangon ja levypainojen kanssa. Jokainen osallistuja pystyy valitsemaan itselleen sopivat painot, joten tunti soveltuu kaikenkuntoisille.

Sählyvuoroa on toivottu kovasti Raumalle! Vuoro on varattuna maanantaille, mutta tunnilta puuttuu edelleen ohjaaja! Ilmoittaudu pikimmiten palloiluohjaajaksi, jotta saadaan pelit käyntiin! Ota yhteyttä info@campusmowe.fi.

Lunasta MoWe Card 19,90€/29,90€ ja liiku niin paljon kuin haluat!

Lunastamalla CampusMoWen käyttöoikeuden eli MoWe Cardin saat käyttöösi kaikki viikottaiset palvelumme! Voit osallistua niin monelle tunnille kuin haluat, MoWe Card kattaa koko kevään tarjonnan!

Toimi näin:

  1. HAKA kirjaudu sisään ja siirry verkkokauppaan mobiilisovelluksessamme tai verkkosivuilla.
  2. Valitse MoWe Card Pori opiskelija tai henkilökunta ja lisää tuote ostoskoriin. Siirry kassalle maksamaan.
  3. Klikkaa seuraava ja viimeistele maksutapahtuma.
  4. MoWe Cardisi on nyt aktivoitu ja pääset ilmoittautumaan ja osallistumaan tunneille. Muistathan peruuttaa osallistumisesi, mikäli et pääsekään.
  5. MoWe Card on mobiilijäsenkortti ja se toimii parhaiten mobiilisovelluksella. MoWe Card voimassaoloajan näet appin MoWe Card sivulta.


Ilmoittautuminen ja osallistuminen

Ryhmäliikuntaan ja palloiluvuoroille ilmoittaudutaan CampusMoWen sovelluksen tai nettisivujen Kalenterin kautta. Ilmoittautuminen toimii myös kenttävarauksena sulkapallo- ja Pickleball-vuoroille.

PORI ja RAUMA -välilehtien tunneille tarvitset MoWe Cardin. TAPAHTUMAT-välilehden tapahtumat ovat maksuttomia, mutta vaatii sisäänkirjautumisen.

Lue lisää