Rauman Kalenteri aukeaa tästä (linkki): RAUMA

PORI: Syyskauden Kalenteri on julkaistu!

CampusMoWen monipuolinen syyskausi käynnistyy maanantaina 31.8.! Uutuuksina mm. Porrastreenit sekä Venyttely & Rullailu.

CampusMoWen tunneilla voit liikkua turvallisesti! Huolehdimme turvaväleistä, käsihygieniasta sekä liikuntavälineiden puhdistamisesta. Välttääksemme lähikontakteja tunneilla, palloiluvuorot ovat valitettavasti peruttu toistaiseksi.

Lauantain sulkapallovuorot ovat varattavissa normaalisti.


MoWe Virtual palvelut laajenevat - osa Kalenterin tunneista striimataan!

Syyskaudella osa Kalenterin tunneista striimataan, joten voit osallistua tunneille missä vain! Tunnit ovat katseltavissa ajantasaisesti Kalenterin mukaisesti. Tarkemmat ohjeet striimaukseen liittyen tulossa kauden alkaessa!


Monipuolinen Kalenteri tarjoaa mahdollisuuksia juuri sinulle!

Syyskaudella voit liikkua ohjatusti ulkona paljon toivotuissa Porrastreeneissä sekä Ulkotreeneissä! Voit liikkua oman kuntotasosi mukaan ja nauttia ulkoilmasta.

Jooga -tunnit on siirretty Agorasaliin turvavälien säilyttämiseksi. Samalla Jooga -tuntien osallistujakapasiteettia on pystytty nostamaan. Tiistain Lempeä jooga on palauttava, rentouttava ja kehotietoisuutta lisäävä harjoitus. Keskiviikon Jooga on dynaamisempi ja hieman vahvempi hyvän mielen jooga. CampusMoWen jooga -tunnit eivät vaadi aiempaa kokemusta joogasta.

CrossTraining on syksyn uutuus torstaisin! Tunti sisältää monipuolista harjoittelua välineiden kanssa sekä oma kehon painolla. Tunti ei sisällä askelsarjoja ja liikkeet tehdään omaan tahtiin.

Venyttely & Rullailu -tunnilla huolletaan kehoa venytellen sekä pilatesrullan kanssa rullaillen. Rullailu lisää aineenvaihduntaa, rentouttaa sekä avaa lihaskireyksiä.


Verkkokauppa on nyt auki!

Lunasta oma MoWe Cardisi, liity mukaan!

Verkkokaupassa on valittavissa poikkeustilanteesta johtuen koko syyslukukauden kortti (voimassa 31.8.-31.12.2020) tai puolikkaan kauden kortti (voimassa 31.8.-18.10.2020).

Jos sinulla oli keväkaudella MoWe Card, saat hyvitystä syyskauden kortista! Voit ladata joko syyskuun ilmaikseksi tai lunastaa suoraan koko kauden kortin alennettuun hintaan!