#MyHealthyGoals2021

Aloita hyvinvoinnin vuosi 2021 CampusMoWen kanssa! Aseta itsellesi tavoitteita ja me autamme sinua saavuttamaan ne!

Osallistumalla voit voittaa kevätkauden MoWe Cardin tai upean CampusMoWe repun! Osallistumisohjeet alla.

Aloita täyttämällä #MyHealthyGoals2021 - hyvinvoinnin tavoitteet vuodelle 2021!

Voit täyttää tavoitteet puhelimella tai tietokoneella. Muista tallentaa tavoitteet itsellesi (esim. screenshottina), jotta voit palata niihin aina tarvittaessa! Pyri kirjaamaan konkreettisia, lyhyitä ja ytimekkäitä asioita/tavoitteita. Vinkit tavoitteiden tekemiseen löydät alta.

Avaa tiedosto, tallenna tai ota screenshot ja kirjaa kuvaan omat tavoitteesi! (tietokoneella pääset kirjoittamaan suoraan tiedostoon)

Avaa #MyHealthyGoals PDF tästä (linkki): cmw_myhealthygoals2021_taytettava2.pdf
​​​​​​​
​​​​​​​
​​​​​​​​​​

Vinkit tavoitteiden tekemiseen!

Pysähdy hetkeksi miettimään kulunutta vuotta. Mitä olet tehnyt, miten olet jaksanut? Haluaisitko, että ensi vuonna olisit energisempi, rennompi tai voisit kokonaisuudessaan paremmin? Millä asioilla siihen voisi vaikuttaa?

Vinkit:

 • Ei ole oikeaa ja väärää vastausta! Jokainen on yksilö ja hyvinvointiin vaikuttaa hyvin erilaiset asiat. Älä mieti mitä sinun odotettaisi vastaavan, vaan vastaa niinkuin sinusta itsestäsi tuntuu.
  Esimerkki: Mitä lisään -> painoja salilla -> hauskanpitoa kavereiden kanssa

 • Pyri kirjaamaan konkreettisia tavoitteita/asioita!
  Esimerkki: Vähennän valvomista -> ajatusta on hyvä tarkentaa: nukun arkena 7-8 tuntia yössä/menen nukkumaan arkena viimeistään klo 23

 • Pyri kirjaamaan sopivan pieniä tavoitteita, joiden saavuttaminen on mahdollista! Jokaisen pienen asian saavuttaminen luo onnistumisen kokemuksia ja kannustaa sinua eteenpäin!
  Esimerkki: Käyn joka päivä lenkillä -> jos et ole puoleen vuoteen lenkkeillyt, miten realistista on ajatella, että lenkkeilisit päivittäin seuraavan puolen vuoden ajan. Käyn kävelemässä 2 kertaa viikossa 30 minuuttia, voisi olla jo saavutettavampi tavoite.

 • Vastauksia voi olla myös useampia!
  Esimerkki: Mistä saan energiaa? Voit luetella useampia vaihtoehtoja. Löydät myöhemmin helpommin eri tilanteisiin sopivia energiaa lisääviä asioita.Täytä alla oleva lomake ja osallistu arvontaan! Voit voittaa kevätkauden MoWe Cardin tai upean CampusMoWe repun!

Arvonta suoritetaan ma 11.1. ja voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Voit osallistua arvontaan myös CampusMoWen instassa!