Etsimme ohjaajia Poriin, Raumalle ja Kankaanpäähän!

Etsimme erityisesti tanssillisen tunnin, lihaskuntotunnin sekä kehonhuollon ohjaajia! Muutama palloiluvuoro kaipaa myös ohjaajaa.
​​​​​​​Mikäli haluat mukaan, lähetä hakemuksesi 30.8.19 mennessä alla olevalla lomakkeella tai info@campusmowe.fi.

Etsimme ryhmäliikuntaohjaajia sekä palloiluvuorojen vastaavia Poriin, Raumalle ja Kankaanpäähän!

Toimintamme laajenee syyskuusta alkaen kaikkiin Satakunnan alueen korkeakouluihin. Rakennamme monipuolisen ryhmäliikunta- sekä palloiluaikataulun. Lisäksi pääset testaamaan uusia lajeja lajikokeilujen muodossa!

CampusMoWen toiminta on suunnattu korkeakoulujen opiskelijoille sekä henkilöstölle. Ohjaajaksi voi kuitenkin hakea kuka vain! Lisätietoja toiminnasta: info@campusmowe.fi tai Erika Santala p. 044-7103029.

Ryhmäliikunta:

Etsimme joukkoomme eri lajien ryhmäliikuntaohjaajia! Tarjoamme matalan kynnyksen ryhmäliikuntaa. Les Mills tai muita lisenssejä meillä ei tällä hetkellä ole, joten omien tuntien suunnittelutaito on tärkeää.

Lukujärjestykseen suunnittelemme lihaskuntoharjoittelua (Bodypump –välineet sekä kahvakuulat käytettävissä), kehonhuoltoa, tanssia sekä kuntosaliohjausta.

Kokemus ohjaamisesta katsotaan eduksi! Voit vinkata tästä mahdollisuudesta myös kaverillesi/tutullesi.

Mikäli olet kiinnostunut ryhmäliikunnan ohjaamisesta, mutta sinulla on vain vähän kokemusta, autamme sinut alkuun!

Palloilu:

Etsimme peli- ja palloiluvuoroille vastaavia! Palloiluohjaajan tehtävänä on huolehtia, että vuoron alkaessa käytössä on tarvittavat pelivälineet sekä huolehtia vuoron sujuvuudesta. Lajituntemus katsotaan eduksi, mutta ”valmentajana” ei ole tarvetta toimia.​​​​​​​


Treenaamaan pääsee kesälläkin, katso touko-elokuun 2019 poikkeusaikataulut.

Lue lisää