Miten mukaan?

HAKA kirjautumalla sisään rekisteröidyt CampusMoWen käyttäjäksi. Rekisteröitynä käyttäjänä saat CampusMoWen uutiskirjeen sekä voit osallistua ilmaisiin tapahtumiin. Lunastamalla valitsemasi MoWe Cardin verkkokaupasta saat käyttöoikeuden palveluihin korttikohtaisin ehdoin.

Näin pääset mukaan:

1. Lataa CampusMoWe mobiilisovellus ja kirjaudu sisään HAKA-tunnuksellasi. Mikäli haluat, voit kirjautua sisään myös CampusMoWen verkkosivuilla. Samat toiminnot löytyvät sekä mobiiliappistä että verkkosivuilta.

3. Siirry Verkkokauppaan . Valitse itsellesi sopivin MoWe Card.

MoWe Card Gym - pelkkä Porin kampuksen kuntosalin käyttöoikeus (valittavissa vain SAMKin opiskelijoilla ja henkilökunnalla)

MoWe Card Pori - käyttöoikeus Porin ja Rauman ryhmäliikunta- ja palloiluvuoroille. (Sisältää SAMKilaisille kuntosalin käytön. Lue lisää kuntosalin käytöstä: SAMK Porin kampuksen kuntosali.)

MoWe Card Rauma - käyttöoikeus Rauman ryhmäliikunta- ja palloiluvuoroille.

Ensimmäisellä kerralla täytä tilaustiedot ja suorita maksutapahtuma loppuun. Maksuvälineenä käy myös Smartum -verkkomaksu. Muistathan lukea Käyttösäännöt.

4. Nyt olet lunastanut itsellesi käyttöoikeuden CampusMoWe palveluihin ja kortin toiminnot aktivoituvat välittömästi. Mobiilisovelluksen etusivulle aukeaa MoWe Card, jossa näkyy korttisi voimassaoloaika.

5. Kalenteri-sivulta näet tuntitarjonnan. Valitsemalla oikean päivän ja tunnin pääset ilmoittautumaan kyseiselle tunnille sekä tarvittaessa peruuttamaan osallistumisesi.Rekisteröidy

HAKA kirjautumalla sisään rekisteröidyt CampusMoWen käyttäjäksi. Tällöin saat CampusMoWen uutiskirjeen sähköpostiisi.

Lue lisää


MoWe Card

MoWe Card on käyttöoikeutesi CampusMoWen palveluihin. Se on mobiilijäsenkortti, jota voit käyttää CampusMoWe sovelluksella tai nettiselaimella. Mikä MoWe Card vastaa sinun tarpeitasi?

Lue lisää