Näin mukaan!

Rekisteröidy CampusMoWe-käyttäjäksi HAKA kirjautumalla sisään. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat CampusMoWen uutiskirjeen, pysyt ajantasalla tapahtumista sekä voit osallistua ilmaisiin tapahtumiin.

Lunastamalla MoWe Cardin verkkokaupasta saat käyttö- ja ilmoittautumisoikeuden viikottaisiin ryhmäliikunta- ja palloiluvuoroihin korttikohtaisin ehdoin.

​​​​​​​MoWe Card Gym antaa sinulle käyttöoikeuden vain kuntosalille (saatavilla vain SAMK opiskelijoille ja henkilökunnalle).

CampusMoWe mobiilisovellus

CampusMoWella on oma mobiilisovellus, jonka voit ladata ilmaiseksi AppStoresta tai Play-kaupasta. Ilmoittautuminen tunneille ja tapahtumiin hoituu helpoimmin sovelluksen kautta, mutta MoWe Kalenteri toimii myös verkkosivuilla.

Sovelluksen C-MoWe välilehdeltä löydät uusimmat uutiset.

Mobiilisovellus toimii avaimena SAMK Porin kampuksen kuntosalille. Lisätietoja: Kuntosali SAMK Pori.


Mikä on MoWe Card?

MoWe Card on käyttöoikeutesi CampusMoWen palveluihin. Se on mobiilijäsenkortti, jota voit käyttää CampusMoWe sovelluksella tai nettiselaimella.

Lue lisää


MoWe Kalenteri

Päivittyy syyskauden käynnistyessä!

MoWe Kalenterista näet ajantasaiset tiedot CampusMoWen tunneista sekä pääset kätevästi ilmoittautumaan tunneille.

Käyttääksesi palveluita, sinun tulee lunastaa MoWe Card Pori (29,90€/39,90€) tai Rauma (19,90€/29,90€) verkkokaupasta. MoWe Card on voimassa lukukauden ja voit käyttää palveluita rajattomasti.

Lue lisää