Miten mukaan?

HAKA kirjautumalla sisään rekisteröidyt CampusMoWen käyttäjäksi. Rekisteröitynä käyttäjänä saat CampusMoWen uutiskirjeen sekä voit osallistua ilmaisiin tapahtumiin. Lunastamalla valitsemasi MoWe Cardin verkkokaupasta saat käyttöoikeuden palveluihin korttikohtaisin ehdoin.


Näin pääset mukaan:

1. Lataa CampusMoWe mobiilisovellus ja kirjaudu sisään HAKA-tunnuksellasi. Mikäli haluat, voit kirjautua sisään myös CampusMoWen verkkosivujen vasemmasta yläkulmasta.

3. Siirry Verkkokauppaan joko CampusMoWe sovelluksen tai nettisivujen kautta. Valitse itsellesi sopivin MoWe Card.

MoWe Card Gym - pelkkä Porin kampuksen kuntosalin käyttöoikeus (valittavissa vain SAMKin opiskelijoilla ja henkilökunnalla)

MoWe Card Pori - käyttöoikeus Porin ja Rauman ryhmäliikunta- ja palloiluvuoroille. (Sisältää SAMKilaisille kuntosalin käytön. Lue lisää kuntosalin käytöstä: SAMK Porin kampuksen kuntosali.)

MoWe Card Rauma - käyttöoikeus Rauman ryhmäliikunta- ja palloiluvuoroille.

Suorita maksutapahtuma loppuun.

4. Nyt olet lunastanut itsellesi käyttöoikeuden CampusMoWe palveluihin ja kortin toiminnot aktivoituvat. Mobiilisovelluksen etusivulle aukeaa MoWe Card, jossa näkyy korttisi voimassaoloaika.

5. Kalenteri-sivulta näet tuntitarjonnan. Valitsemalla oikean päivän ja tunnin pääset ilmoittautumaan kyseiselle tunnille.


Move Well. Feel Good.Lataa ilmainen CampusMoWe -mobiilisovellus puhelimeesi AppStoresta tai Play Kaupasta.

Lue lisää


MoWe Card on käyttöoikeutesi CampusMoWen palveluihin. Se on mobiilijäsenkortti, jota voit käyttää CampusMoWe sovelluksella tai nettiselaimella. Minkä MoWe Cardin valitsen?

Lue lisää