SAMK asiointipyörät

SAMK Porin kampuksen Kirjastosta voit lainata polkupyörän esim. palaveriin tai lounalle lähtiessä. Muistathan käyttää kypärää!

SAMK Porin kampuksella on lainattavissa 4 sähköpyörää, jotka ovat sekä henkilökunnan että opiskelijoiden käytössä. Pyörät on hankittu AIKO sähköiset kaupunkipyörät-projektissa, joka oli käynnissä vuoden 2017.

Vaikka pyörät ovat sähköpyöriä ne toimivat myös normaalin pyörän tapaan. Kaupunkialueella liikuttaessa suositellaan pyörää käytettäväksi ilman sähköavustusta. Mikäli et ole aiemmin käyttänyt sähköpyörää, on sähköavustusta hyvä testata turvallisella alueella ennen liikenteeseen lähtöä.

Akku kestää täyteen ladattuna n. 40 km matkan. Sähköavusteisuus on tarkoitettu matkapyöräilyyn.

Miten pyörän saa lainaan?

Pyörän avaimen, akun sekä kypärän saat lainaan kampuksen kirjastosta voimassa olevalla kirjastokortilla (pyörän lainaamiseen et tarvitse MoWe Cardia). Pyörä tulee palauttaa samana päivänä tai viimeistään seuraavana aamuna klo 10 mennessä.

Huomioi, että lainatessasi pyörän se on vastuullasi! Pyörää tulee käyttää asianmukaisesti. Tarkista pyörän kunto (renkaat ja jarrut) ennen liikkeelle lähtöä. Lukitse pyörä aina huolellisesti pysäköidessäsi. Mikäli havaitset pyörässä ongelmia tai pyörä rikkoutuu, ilmoitathan siitä kirjaston henkilökunnalle.