Mikä?

Monipuolisia ja edullisia liikunta- ja hyvinvointipalveluja Satakunnan alueen korkeakoulujen opiskelijoille ja henkilökunnalle.

CampusMoWe tarjoaa liikunta- ja hyvinvointipalveluja Satakunnan alueen korkeakoulujen opiskelijoille sekä henkilökunnalle Porissa, Raumalla, Kankaanpäässä ja Huittisissa! CampusMoWen palvelut on suunnattu sinulle, mikäli harkitset liikunnan aloittamista, olet juuri aloittanut liikunnan tai se on jo osa aktiivista arkeasi!


Toimintamme on vasta alussa, joten lisäämme ja kehitämme tarjontaamme jatkuvasti!

SataSport-hanke

SataSport –hanke on Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittama kolmivuotinen hanke (2018-2020), joka tähtää Satakunnan alueen korkeakoulujen opiskelijoiden ja henkilöstön hyvinvoinnin edistämiseen. SataSport -hankkeessa luodaan Satakuntaan kestävä opiskelijoiden ja henkilökunnan hyvinvointia edistävä toimintamalli, joka hankkeen päätyttyä jatkaa toimintaansa osana Satakunnan korkeakoulujen toimintaa. Toiminnassa ei keskitytä ainoastaan fyysiseen aktiivisuuteen vaan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämiseen. Hankkeen tuotoksena syntyi keväällä 2019 käynnistyvä Satakunnan korkeakoululiikunta - ja hyvinvointipalvelu CampusMoWe.


Keväällä 2019 tarjoamme palveluita pilottina Satakunnan ammattikorkeakoulun opiskelijoille sekä henkilökunnalle Porissa, Raumalla, Kankaanpäässä sekä Huittisissa.

Lue lisää


CampusMoWen palveluissa liikuntamahdollisuudet sekä palvelut on suhteutettu kyseisen kampuskaupungin käyttäjien määrään.

Lue lisää


Ota rohkeasti yhteyttä info@campusmowe.fi.

Lue lisää